Linköping

Linköping

Vårt huvudkontor är beläget i Mjärdevi Science Park i östra delen av Linköping, ett område med stor fokus på innovation och utveckling. Granne med Mjärdevi ligger Linköpings universitet med morgondagens tekniker och entreprenörer.

De flesta av våra konsulter är placerade i Linköping, vilket även ger oss vårt största utbud av kompetens. Våra Linköpingskollegor är bland annat specialiserade inom systemutveckling och -administration, IT-arkitektur, informationssäkerhet och processutveckling.

Några av Linköpingkontorets kunder

Vi har ett flertal servrar placerade i SysPartners serverhall. Vi möts alltid av snabb och professionel service när vi behöver ytterligare resurser, felsökning eller annan assistans.

- Stefan Kallerg VD

SysPartners förvaltning av Fryshusets IT-infrastruktur har varit jättebra från dag ett. Vi möts alltid av hög professionalitet och snabb service, samtidigt som de aktivt arbetar med oss för att utveckla och förbättra vår tekniska miljö.

- Åke Engelke IT-Chef

SysPartner har under lång tid och inom flera områden levererat kvalificerade konsulttjänster till oss på CSC. Med en proffsig och trevlig attityd hjälper de oss att få ännu nöjdare kunder.

-Henrik Staberg Deputy Manager